Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün kim olacağı konusu belirsizliğini korurken, Alman teknik adam Joachim Löw iddiaları gün geçtikçe kuvvetleniyor. İsmail Kartal göreve geldikten sonra takımın performansının artmasına rağmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni sezona yabancı bir hocayla başlayacaklarını söylemişti. Socrates YouTube kanalında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Joachim Löw iddialarına ilişkin önemli ifadeler kullandı. Fenerbahçe'nin reddedilemeyecek bir teklif yaptığını söyleyen Demirkol, Alman hocanın Türkiye'de başarılı sağlayıp sağlayamayacağı konusundaki endişelerine değindi:

"SÖYLENEN PARA İNANILMAZ"

"Löw'ü Fenerbahçe'ye istiyorlar belli ki. Acayip bir teklif yaptıkları da söyleniyor. Löw'ün niyeti yok aslında. Ama son dönemde zannediyorum biraz fikirleri pozitif anlamda değişmiş. Çünkü acayip bir teklif yapılmış yani. Söylenen para inanılmaz. İnanamadım yani, o yüzden söylemiyorum. Çok acayip bir para teklif edilmiş. Almanya tarafından duyduğumuz o."

"KULÜP TAKIMINA NE KADAR YATKIN?"

"Tabi ne kadar doğru bu karar orası ayrı. En son ne zaman takım çalıştırdı Löw? Futbolun başka şekilde oynandığı bir dönemde. Şimdi öyle değil ama. İş çok değişti. Löw ondan beri de ne kadar kulüp takımı çalıştırmaya yatkın bir insan olarak hayatını sürdürdü. Futbol anlayışı açısından Büyük bir hayal kırıklığı olabileceğini düşünüyorum. İsimden ben de heyecanlanıyorum."

"O ZAMAN YIL 1998'Dİ"

"Futbol açısından benim seyrettiğim en iyi Fenerbahçe Löw zamanındaydı. 'Zico mu Löw mü?' diye sorsan Löw diyebilirim. Çünkü çok net hatırlıyorum o sezonu. Fenerbahçe çok uzun süre iyi futbol oynamıyordu, inanılmaz pozitifti o zaman. Metin Diyadin'in ayağı kırılana kadar Fenerbahçeliler keyiften ölüyordu. Çok parlak bir futbol vardı. Fenerbahçe'nin ligi domine ettiği zamanlar oldu Daum'la vesaire oldu. Ama oyun keyfi açısından, herkesin 'ya ne güzel top oynuyorlar' dediği Löw zamanıdır. Löw şu anda maksimumda mı?

"GÖNÜLSÜZ BU ADAM"

"Daha hiç bir şey olmadan bu kadar negatif olmak da tabi şey. Ama bakıyorum nereden tutturacağız. Ben de gidip geliyorum. Löw, gelip yepyeni bir şey kurabilir mi? Bir de şöyle bir şey var, gönülsüz adam. En önemlisi o. Heyecanla gelmesi lazım bir teknik direktörün. Ben Milli Takım'ın insanları paslandırdığını düşünüyorum." [old_news_related_template title="Fenerbahçe'de Szalai şoku" desc="Fenerbahçe, Konyaspor maçında sakatlanan Attila Szalai'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/depophotos_17469020_16_9_1647846901.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fenerbahcede-szalai-soku-7023987/"] [old_news_related_template title="Fenerbahçe'de İsmail Kartal fırtınası! Oluşan puan durumu gündem oldu..." desc="Kadıköy'de lig ikincisi Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek hanesine çok kritik bir 3 puan daha yazdıran Fenerbahçe'de adeta İsmail Kartal fırtınası esiyor. Başkan Ali Koç'un yeni sezona yeni hoca ile başlama gündemi devam ederken Kartal'ın gelişi sonrası oluşan puan durumu dikkat çekiyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/depophotos_17468848_16_9_1647845865.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fenerbahcede-ismail-kartal-firtinasi-olusan-puan-durumu-gundem-oldu-7023937/"]