Galatasaray altyapısından yetişen ve sarı-kırmızılı formayı 479 maçta terletip 24 gol atan ve 52 asist yapan Sabri Sarıoğlu, NTV'de katıldığı programda yaşadıklarını anlattı. Galatasaray formasıyla 15 kupa kazanan Sarıoğlu, kadro dışı kaldığı dönemde kendisini aramayan Selçuk İnan'a kırgın olduğunu söyleyip, birçok konuda konuşmamasının nedeni olarak Galatasaray'ın zarar görmemesi için olduğunu söyledi.

"SABIR TAŞI OLSA ÇATLARDI"

"Çok şey yaşadım. Sabır taşı olsa çatlardı, ben çatlamadım sabrediyorum. Galatasaray'da geçirdiğim her an kaybettiğimiz maçlar, şampiyonluklar olsun, kazandığımız maçlar olsun hepsi özel bir andır. O yüzden girmeyeceğim derin konulara..."

"SELÇUK İNAN'A KIRILDIM"

"Arda'ya verilen kaptanlıkta kararı yönetim vermişti. Öbür olayda ben kadro dışı kaldım, ben geri döndükten sonra normalde ne olması gerekiyor? O anki kaptan Selçuk İnan vermek istememiş. Bu konuyu kendisiyle hiç konuşmadım. Çünkü çok büyük kırgınlığım vardı ona. 3 ay kadro dışı kaldığım dönemde bir kez telefonla arayarak halimi hatırımı sormadı bile. Görürsem selam veririm sadece."

"GALATASARAY'A ZARAR GELECEĞİNE..."

"Galatasaray'ı çok sevdiğim için konuşmuyorum. Benim yerimde başkası olsa kendisinin yaşadıklarını anlatmak için her şeyi anlatırdı. Ben Galatasaray'ın içinde yetiştiğim için alt yapıdan yetişen oyuncular böyle olur. Galatasaray'a zarar geleceğine, kendine gelsin daha iyi der. O yüzden konuşmuyorum."

EMRE BELÖZOĞLU VE VOLKAN DEMİREL İLE TARTIŞMALARI

"Emre Belözoğlu'yla saha içinde sorun yaşamıştık ama saha dışına taşımadık bunu. Tatlıya bağladık. Keza Volkan'la da stresli bir maçta tartışma yaşamıştık ama 3-4 ay önce antrenörlük kursun beraberdik mesela. Oturduk sohbet ettik." "Hiçbir şey olmamış gibi "N'aber, nasılsın?" olduk. Hiç o olaylara girmedik bile. İnsanlar halı sahada bile arkadaşlarıyla tartışabiliyor. Düşünün, biz profesyonel bir maçta stresli karşılaşmalarda neler yapabiliyoruz." "Futbolda saha içinde olan saha içinde kalır. Saha dışına taşımazsanız sıkıntı yok. Saha içinde her türlü gerginlik olabilir. Profesyonel bir futbolcunun yaşadıklarını çoğu insan bilemez. Deplasmanda farklı, kendi evinde farklı, şampiyonluk maçında farklı atmosferler olur. Tatsız olaylarla ilgili de haklı-haksız tartışmasına gerek yok."