Süper Lig 14. haftasında Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Yardımcı Antrenör Selçuk İnan maç sonunda yayıncı kuruluşa konuştu. Teknik Direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle saha kenarında yetkili isim olan ve maç sonunda da karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Selçuk İnan, hakem kararlarını eleştirdi.

"İSTEDİĞİMİZ OYUNU ORTAYA KOYAMIYORUZ"

"Bu tür büyük maçlardan sonra istediğimiz sonuçları alamıyoruz. İstediğimiz oyunu belki ortaya koyamıyoruz ama bizi oyundan daha çok üzen dış faktörler oluyor. Çok fazla iyi niyet hissetmediğimiz için hakemlerle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum."

"VAR BUGÜN YOKTU HERHALDE"

"4. hakeme sordum, orta hakem önce golü veriyor, sonra birden bire iptal ediyor. Bunu sordum, 4. hakem neden olduğunu aslında bilmiyor ama biz biliyoruz en azından. VAR bugün yoktu herhalde, biz görmedik. %100 penaltı pozisyonu vardı, hakemi çağırmadı. Son pozisyonda önce gol oluyor, VAR'dan çağırılmayacağını bildiği için sonradan faul diyor. VAR'da artık ufak tefek temasları hakeme bıraktıkları için, 4. hakeme de söyledim, işgüzarlık yaptı hocam dedim. Bunları hissetmek bizi çok üzüyor."

"PENALTI POZİSYONUNDA..."

"İstediğimiz performansı ortaya koyamamamız bizim sorumluluğumuzda ama her defasında hakemlerle ilgili konuşmak, çok kabul edilebilir bir şey değil. İkinci sarı kart pozisyonunu pas geçmesi... Herkes görüyor. Penaltı pozisyonunda Emre oyuna devam edemedi neredeyse, o kadar ağır bir darbe aldı. Bunlar bizi üzüyor." [old_news_related_template title="Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti | İlk açıklama geldi" desc="Galatasaray'ın 37. Başkanı olan Mustafa Cengiz, hayatını kaybetti. Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz, uzun bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi ediliyordu. Cengiz, 2018-2021 yılları arasında Galatasaray Başkanlığı yaparken, son yıllarında sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/28/iecrop/depophotos_17031346_16_9_1638114221.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasarayin-eski-baskani-mustafa-cengiz-hayatini-kaybetti-6795649/"] [old_news_related_template title="Fatih Terim çılgına döndü, van Aanholt'u oyundan çıkarttırdı" desc="Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının 74. dakikasında yaşanan bir pozisyonun ardından tribünde adeta çılgına döndü. Oyuncusu van Aanholt'un hemen oyundan çıkartılmasını isteyen Terim'in sinirlendiği anlar kameralara yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/28/iecrop/depophotos_17342691_16_9_1638121777.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fatih-terim-cilgina-dondu-van-aanholtu-oyundan-cikarttirdi-6795749/"]