Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Sezonun bitiminden yaklaşık 1 ay geçti ve hâlâ Teknik Direktör Sergen Yalçın’la sözleşme imzalanamadı. Siyah-beyazlılar, TFF’ye göre şu an hocasız konumda. Taraftarlar sosyal medyada yönetime henüz imzaların atılmaması nedeniyle tepkilerini her gün yükseltiyor. Bu süreçte Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a transfer oldu. Al Nassr’ın şimdiki hedefi ise Rachid Ghezzal.

10 MİLYON İDDİASI

ARAP kulübün Süper Lig’in MVP’si Ghezzal ile anlaştığı ileri sürüldü. Arap basını kaynaklarına göre anlaşma tamam, Al Nassr, Aboubakar’dan sonra bir başka yıldız Ghezzal’i transfer ediyor. Kamerunlu golcüye senelik 6 milyon Euro ödeyecek kulübün, Cezayirli futbolcu için bonuslarla senelik 10 milyon Euro’ya yakın bir ücret ödeyeceği iddia edildi. [old_news_related_template title="Beşiktaş'a imza atmayan Vincent Aboubakar, Al Nassr'a transfer oldu" desc="Beşiktaş ile geçen sezon 26'sı lig olmak üzere 29 maçta görev alan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. Kamerunlu golcü sezon başına 6 milyon Euro kazanacağı yeni takımına 3 yıllık imza attı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/08/iecrop/aboubakar-depo_16_9_1623179202.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktasa-imza-atmayan-vincent-aboubakar-al-nassra-transfer-oldu-6476108/"]

AWAZIEM'E ONAY ÇIKTI

Siyah-beyazlı yöneticiler bir dönem Ç.Rize’de oynayan Nijeryalı stoper Chidozie Awaziem ile anlaşma sağladı. Başkan Çebi’nin de onay verdiği transfer Yalçın’ın imzası sonrası gerçekleşecek.