Vodafone Park’taki Fenerbahçe derbisinden 1-1’lik skorla ayrılan Beşiktaş, gelecek haftalardan endişe duymuyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın, golü yiyene kadar rakibinden üstün oynadıklarını ve galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade etti. Soyunma odasında futbolcularının moralsiz olduğunu gözlemleyen Yalçın, “Endişeye gerek yok, panik yapmayın. Ligin en iyi takımı olduğumuzu oyununuzla gösterdiniz. Bu bir oyun. Herkes hata yapabilir” dedi. [old_news_related_template title="Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine damga vurdular... Vida-Ozan Tufan-Aboubakar-Altay Bayındır" desc="Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın özellikle son dakikaları nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Berabere biten maça golleri atan Vida ve Ozan Tufan ile birlikte harika bir performans ortaya koyan Altay Bayındır ve Aboubakar damga vurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/22/iecrop/besiktas-fenerbahce-2_16_9_1616396839.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktas-fenerbahce-derbisine-damga-vurdular-vida-ozan-tufan-aboubakar-altay-bayindir-6328044/"]

1 PUAN FARK ATTIK

“Kazansaydık yine de lig bitmeyecekti” diyen Yalçın, şampiyonluğa inandığını belirtti. Beşiktaş’ın hocası, “İyi oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon biz olacağız. Bu konuda sizlere karşı güvenim her zaman olduğu gibi tam” diye konuştu. Bu maçı sadece bir yol kazası olarak gören Yalçın ve ekibi, Galatasaray’la puan farkını artırmış ve Fenerbahçe ile de korumuş olmanın önemli olduğuna vurgu yaptı.

KARTAL'IN ÖNÜ AÇIK

Bay nedeniyle rakiplerinden 1 maç eksiği olan Beşiktaş’ı, milli ara sonrası 5 kritik maç bekliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da BAY geçeceği haftalar nedeniyle avantajı elinde bulunduran Sergen Yalçın’ın öğrencileri ilk sınavını Kasımpaşa deplasmanında verecek. 11 maçı olan siyah beyazlılar, ardından Alanyaspor, Erzurumspor (D), Ankaragücü ve Sivasspor (D) ile karşılaşacak. Kartal, 5’te 5 yapması halinde şampiyonluğa dev adım atacak.