Trabzonspor, La Liga ekibi Valencia oyuncusu Maximiliano Gomez Gonzalez'i renklerine bağladı. Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Valencia ile transferinde anlaşılan Maximiliano Gomez için kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 4 taksit halinde 3 milyon Euro ödenecek. Gomez'in başka bir kulübe transfer olması halinde Valencia'ya ayrıca, transfer olduğu kulübe ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzde 25'i kadar ödeme yapılacak" denildi.

3+1 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

3+1 yıllık anlaşma yapılan Uruguaylı santrafora ise her yıl için 1 milyon 750 bin Euro, her bir sezon için şarta bağlı olmak üzere prim ve Trabzonspor'a ait opsiyon hakkının kullanılması halinde 2025-26 futbol sezonunda 1 milyon 750 bin Euro ödenecek. Gomez'in menajerine de ayrıca futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5'i oranında ödeme yapılacak.

"HOŞGELDİN EL TORO"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile İstanbul'da resmi sözleşme imzalayan santrfor için Trabzonspor kulübü mesaj yayınladı. Trabzonspor'dan yayınlanan mesajda "Fırtınanın Boğası imzayı attı. Trabzonsporumuza hoş geldin El Toro Maxi Gomez" ifadeleri yer aldı. [old_news_related_template title="Trabzonspor'da 3 yıldız isim antrenmanlara döndü" desc="Trabzonspor'da sakatlıklar can sıkarken tedavileri sona eren Hamsik, Bakasetas ve Abdülkadir Ömür akşam antrenmanında takımla çalıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/31/iecrop/resim1_21177413_16_9_1661969021.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/trabzonsporda-3-yildiz-isim-antrenmanlara-dondu-7339797/"]