Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı İspanyol savunma oyuncusu Marc Bartra, özel uçakla Sevilla’dan Trabzon’a geldi. Marc Bartra, uçakta Trabzonspor camiasına mesaj gönderdi. Trabzonspor, resmi Twitter hesabından Marc Bartra'nın uçakta kaydettiği ilk sözlerini paylaştı. 31 yaşındaki savunmacı, mesajında "Merhaba Trabzonspor ailesi... Trabzon'a gelmek için yoldayım. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. Yıldız savunmacı, mesajını Türkçe olarak "Bize her yer Trabzon" diyerek tamamladı.

TARİHE GEÇECEK

Yıllarca altyapısında yetiştiği Barcelona'da forma giyen ardından Dortmund'a giden Marc Bartra'nın müthiş kariyerinin ardından Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Marc Bartra transferin resmileşmesi halinde Trabzonspor'un tarihteki ilk İspanyol futbolcusu olacak.

COŞKULU KARŞILAMA

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında FC Kopenhag ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor, Real Betis'te oynayan Marc Bartra'yı transfer etti. İspanyol ekibi ve futbolcuyla prensipte anlaşan bordo mavili kulüp, yıldız oyuncuyu Trabzon'a getirdi. Deneyimli oyuncu özel uçakla menajerleriyle birlikte Trabzon Havalimanı'na geldi. Marc Bartra'yı havalimanı çıkışında coşkulu taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Havalimanı çıkışında konuşan 31 yaşındaki stoper, "Trabzonspor gibi inanılmaz bir kulübe geldim. Bu kulübün hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım. İnanılmaz bir sevgi var. Böyle bir şey beklemiyordum. Bu sevgi beni çok mutlu etti. Dortmund ve Barcelona ile Şampiyonlar Liginde oynama fırsatı bulmuştum. Trabzonspor'un hem lig hem Şampiyonlar Ligi için hedefleri var. Çok mutluyum" dedi. Marc Bartra, kendisini bekleyen araca binmek isterken taraftarlar izdihama neden oldu. 31 yaşındaki İspanyol stoper, sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi sözleşme imzalayacak. [old_news_related_template title="Trabzonspor'un Marc Bartra transferi İspanya'da gündem oldu" desc="Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve özel uçakla Trabzon'a getirdiği Marc Bartra transferi İspanya'da gündem oldu. Bordo mavililerin yıldız stoperi ikna etmekte zorlandığını ancak ekonomik şartları iyileştirerek Bartra'nın şüphelerini kaldırdığını yazdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/14/iecrop/ekran-alintisi_16_9_1660480521.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/trabzonsporun-marc-bartra-transferi-ispanyada-gundem-oldu-7307688/"]