Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Deportivo Alaves ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam, İspanya kampında oynanan ve 2-1 yenildikleri son hazırlık maçında sonra şu ifadeleri kullandı; "Futbolcularımızı üst seviyeye çıkarmak için, bu maçları oynamamız gerekiyordu. Bunu yaparken iyi takımlarla oynamamız gerekti. 3. haftada 5. maçı yaptık, futbolculara fazlasıyla yükleme yaptık.

"DOĞRU YOLDAYIZ"

Sezon başı tam da budur. 6 hafta sürecek bir hazırlığı tüm sezona yaymamız gerekiyor. Bazı anlarda yorgunluk kabul edilebilir. Doğru yoldayız, Cumartesi bir maçımız daha var. Ondan sonra lige hazırlanmak için bir haftamız daha var."

"ACELE ETMEMİZE GEREK YOK"

"Saiss ve Emrecan'ı takıma monte etmeye çalışıyoruz. Sabretmemiz lazım. Acele etmemize gerek yok. Zor bir kamp geçirdik. Futbolcularımız, istediğimiz zindeliğe ulaşıyor."

TRANSFER SÖZLERİ

"Öncelikli ihtiyacımız sol kanat beki. Ceyhun Bey ile çözüm üretmeye çalışıyoruz. Öncelikle eksiklerimizi tamamlayıp, onları aynı seviyeye getirmemiz gerekiyor." [old_news_related_template title="Beşiktaş, 2. Lig ekibi Alaves'e mağlup oldu" desc="Beşiktaş, yurt dışında oynadığı son hazırlık maçında İspanya 2. Lig takımlarından Alaves'e 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların tek golünü Muleka kaydetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/26/iecrop/depophotos_17619273_16_9_1658862091.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktas-2-lig-ekibi-alavese-maglup-oldu-7271775/"]