Avusturya kampı sonrasında hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Galatasaray ikinci yurt dışı kampı öncesinde Kasımpaşa ile sahasında hazırlık maçı oynadı. Nef Stadı'nda taraftarının önüne çıkan sarı-kırmızılı takım, rakibini 2-1 mağlup etti. 30. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile öne geçen Galatasaray, 35. dakikada Hajradinovic'i durduramadı.

SEFEROVIC'E 6 DAKİKA YETTİ

Oyuna 60. dakikada Gomis'in yerine dahil olan yeni transfer Seferovic, 66. dakikada ilk şutunda golü buldu. Ceza sahası içerisinde çok klas topu kontrol eden ve kaleye şutunu çeken Seferovic, sarı-kırmızılı taraftara ilk gol sevinci yaşattı. Okan Buruk, Kasımpaşa maçına Muslera, Omar, Nelsson Abdülkerim, Van Aanholt, Sergio Oliveira, Berkan Kutlu, Yunus Akgün, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu ve Gomis ilk 11'iyle çıktı. Kasımpaşa da yenilenen kadrosuyla rakibinin karşısına çıktı. Sami Uğurlu, Galatasaray karşısında Erdem, Bruma, Sadık Çiftpınar, Hadergjonaj, Fetretta, Turgay, Hajradinovic, Fall, Ben Ounnes ve Bahoken 11’ini sahaya sürdü.

SEFEROVIC VE DUBOIS İLK KEZ

Galatasaray'ın hafta içerisinde kadrosuna kattığı sağ bek Leo Dubois ve Haris Seferovic, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Okan Buruk'un yedek soyundurduğu iki oyuncu da 60. dakikada oyuna dahil oldu.

TARAFTARLAR TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Yaklaşık 20 bin kadar sarı-kırmızılı taraftar, Kasımpaşa karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşma öncesi oyuncuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk lehine de tezahüratlarda bulundu. Ayrıca maç sonu yeni transfer Seferovic, taraftarlara üçlü çektirdi.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK KARNESİ

  • Sturm Graz 2-1 Galatasaray
  • MOL Fehervar 1-0 Galatasaray
  • Galatasaray 2-0 Sigma
  • Galatasaray 0-0 Pardubice
  • Galatasaray 2-1 Kasımpaş
  • Salernitana - Galatasaray (27 Temmuz)
[old_news_related_template title="Okan Buruk: Türkiye'de hiçbir şeyimiz özel kalmıyor" desc="Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçı sonrasında, 'Önemli bir sınavdı. Bence gelecek için bölüm bölüm ümit verdik. Biz bunun daha iyisini yapmaya çalışacağız. Bize eklenecek oyuncular olabilir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/24/iecrop/okan-buruk-iha_16_9_1658692833.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/okan-buruk-turkiyede-hicbir-seyimiz-ozel-kalmiyor-7267911/"] [old_news_related_template title="Seferovic: Herkes Galatasaray'ın nasıl bir takım olduğunu biliyor" desc="Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferovic, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada, 'Ben gol atarım, başkası gol atar... Önemli olan takımın kazanması. Takım olarak oynamamız gerekiyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/24/iecrop/seferovic-muhabiri1_20950996_16_9_1658692161.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/seferovic-herkes-galatasarayin-nasil-bir-takim-oldugunu-biliyor-7267897/"] [old_news_related_template title="Galatasaray'da Morutan ayrılığı: İstanbul'da kaldı" desc="Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un 'Oynamaya ihtiyacı var' dediği Morutan için Kasımpaşa ile kiralık anlaşmasına varıldı. Adı Sivasspor ile de anılan Rumen futbolcu, İstanbul'da kalmakta ısrar edince lacivert-beyazlı ekibe gitti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/24/iecrop/depophotos_17608511_16_9_1658678500.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasarayda-mourtan-ayriligi-istanbulda-kaldi-7267638/"]