Beşiktaş'ta Genel Kurul'dan Ahmet Nur Çebi'ye şok!

Beşiktaş'ta bugün büyük kavga ve gürültüye neden olan Genel Kurul'da Ahmet Nur Çebi yönetimi delegelerin Başkan Hasan Arat'ın da istediği yönde oy kullanması sonucu oy çokluğu ile ibra edilmedi. Hasan Arat yönetimi ise oylamada ibra edildi.

Beşiktaş Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi Yönetimi İdari ve Mali Yönden İbra Edilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, önemli bir gelişmeye sahne oldu. Yapılan ibra oylamasında, Ahmet Nur Çebi’nin yönetimi oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Üyelerden Sert Tepkiler Geldi

Toplantı sırasında, Ahmet Nur Çebi’ye yönelik üyelerin tepkileri gözlerden kaçmadı. Bir grup üye, "Burası Beşiktaş, Trabzon değil!" sözleriyle yönetimi eleştirerek, memnuniyetsizliklerini açıkça dile getirdi. Bu durum, Beşiktaş camiasında geniş yankı buldu ve Çebi'nin başkanlık dönemiyle ilgili tartışmalar yeniden alevlendi.

Beşiktaş’ın geleceği açısından kritik öneme sahip olan bu toplantı, kulüp tarihinde unutulmaz bir dönüm noktası olarak kaydedildi.