O Ses Türkiye'de Mazhar Alanson ve Gökhan arasından kısa süreli de olsa bir tartışma yaşandı. Ekranların en çok izlenen yarışma program olan O Ses Türkiye'de gergin anlar yaşandı. TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde, çapraz eşleşmelerle düellolar yapılırken jüri üyeleri arasında tartışma yaşandı.



O Ses Türkiye'de Mazhar ile Gökhan Arasındaki Tartışma
O Ses Türkiye yarışması çapraz eşleşmelerinde Mazhar-Özkan'ın takımındaki Yusuf ile Hadise'nin takımındaki Ozan'ın performanslarını değerdirmesi sırasında Gökhan Özoğuz, "Mazhar abi bizim yarışmacılarımıza niye sürekli giydiriyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Athena Gökhan, sonrasında da Mazhar Alanson'un eleştirilerine şöyle karşılık verdi:
"Yarışmacılara karşı daha yapıcı eleştiriler yaptığımızda daha şık oluyor. Arkadaşlarımızı kırılmıyor. Benim yarışmacım olmasa bile kimseyi kırmayı sevmiyorum."

Gökhan "Daha yapıcı eleştiriler yapmamız lazım. Arkadaşları kırmamak için. ben arkadaşlara daha yumuşak davranıyorum diyince Mazhar Alanson " O senin tarzın. senin tarzın öyle olabilir." dedi.  Bunun üzerine Gökhan "Arkadaşlara karşı biraz daha yumuşak olmak lazım. sen yakışıklı değilsin iyi söyleyemedin gibi şeyler söylememek lazım" sözlerine karşılık Mazhar Alanson sert bir şekilde "Hayır ben yumuşak olmuyorum. Ozan'a iyi söyleyemedin demedim, sadece yakışıklı bulmadım" diyerek cevap verdi.

Mazhar Alanson, Gökhan'ın bu sözlerine sinirli bir tavırla, "Biz kimseyi kırmadık. Sen sadece bizi kırıyorsun.. Ben yumuşak olmuyorum. Kimsenin biz kalbini kırmıyoruz" dedi.