Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli olduğunu duyurdu. Portakal paylaşımında "E artık koltuğu bırakmanın zamanı gelmiş anlaşılan. Gelmesini bildiğin gibi gitmesini bilmek de önemli !Tekaütlüğüm hayırlı olsun..." dedi. Yakın zamanda FOX TV ana habere 3 gün yayınlanmama cezası verilmiş, Portakal'a Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Portakal'ın FOX anahaberi bırakıp bırakmayacağı henüz bilinmiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazeteci Fatih Portakal’a yönelik “Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni.” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaya Fatih Portakal yanıt vermeyeceğini belirtmişti.

FATİH PORTAKAL'DAN EMEKLİLİK PAYLAŞIMI

fatih-portakal-twitter

[old_news_related_template title="Fatih Portakal'dan RTÜK'ün cezasına ilk yanıt!" desc="RTÜK; Halk TV'de ekrana gelen duayen gazeteci Uğur Dündar'ın Halk Arenası programına; 5’i Metin Akpınar ile Müjdat Gezen'in konuk olduğu programdan, 3'ü de Yılmaz Özdil’in konuk olduğu bir başka programdan olmak üzere toplamda 8 program yayın durdurma ve para cezası, Fox Ana Haber’e ise Fatih Portakal'ın 'demokrasi' yorumu için 3 gün yayın durdurma ve para cezası kesti. RTÜK'ün bu skandal kararına ise siyasetçisinden, hukukçusuna kadar birçok kesimden tepki geldi. Fatih Portakal da skandal karar için ilk kez yorum yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/23-1_16_9_1545915438.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/fatih-portakaldan-rtukun-cezasina-ilk-yanit/"]