Muharrem İnce’nin parti yönetimine dönük eleştirilerin bir bölümünü, yaptıkları sekiz dakikalık konuşma sırasında Kılıçdaroğlu’na aktardığı öğrenildi.

Bu görüşmede Kılıçdaroğlu’nun İnce’ye, bu eleştirileri ve iddialarını daha sonra dinleyeceğini söylediği, ancak İnce’nin bu daveti beklemeden basın toplantısı yapmasının partide gerilimi yarattığı da kaydedildi.

Parti kaynakları, tartışmanın durulmasından sonra İnce’nin Genel Merkez'e çağrılarak dinleneceğini ve gerekirse iddialarını araştırmak üzere bir komisyon kurulabileceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, SÖZCÜ’nün "İnce’nin parti yönetimine dönük bazı kişilerin çeteleştiği yolundaki iddiasını nasıl karşılıyorsunuz” sorusuna, "CHP içinde çete bulunduğunu söylemek gaflettir, bühtandır (kara çalmadır)” yanıtını vermişti.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce: Saray'a buradan ekmek çıkmayacaktır" desc="Sosyal medya hesabından bir dizi açıklama yapan Muharrem İnce 'Ben değil, bütün partililer son birkaç günde istemediğimiz şeyleri yaşıyorsak bunun sorumlusu partide olup kendilerini partinin değerleriyle buluşturamamış insanlardır. Yaşananlara rağmen göreceğiz Saraya buradan ekmek çıkmayacaktır. Bu ülkeye yaptıkları kötülükler ortadadır.' dedi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/26/iecrop/muharrem_16_9_1574765150.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/muharrem-ince-saraya-buradan-ekmek-cikmayacaktir-5473805/"]