Yangın, öğleden sonra Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 6 katlı bir binanın en üst katındaki evde çıktı. İddiaya göre, elektrik kontağı yüzünden çıkan yangın bir süre sonra evdeki eşyaların tutuşmasına neden oldu. Evden yükselen alevleri fark eden komşular durumu itfaiyeye bildirdi.

[old_news_related_template title="Yozgat Belediyesi'nde itfaiyeciler otoparkçı yapıldı" desc="CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, AKP'li Belediye Başkanı Celal Köse'nin keyfi uygulamalarına devam ettiğini söyledi. Daha önce çeşitli birimlerde çalışan kadın işçilere çöp toplatıldığını ileri süren Keven, 'Şimdi de bir grup itfaiye erini otoparka gönderip fiş kestirmeye başladı. Bu şekilde çalışanlar üzerinde baskı kuruluyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/14/iecrop/yozgat-sozcu1_8899558_16_9_1563113870.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/yozgat-belediyesinde-itfaiyeciler-otoparkci-yapildi-5229737/"]

Olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etmek için taktıkları ek hortumların yetersiz ve delik oluşu nedeniyle zor anlar yaşadı. Delik hortumudan dışarı akan suyun kesilmesi için bir vatandaş ayaklarıyla hortuma basarak deliği kapatmaya çalıştı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 40 dakika süren çalışmasının ardından yangın söndürüldü.

Yaralananın olmadığı yangın maddi hasara neden oldu.  DHA