Muğla Dalamanda 4 yıl önce esrarengiz bir şekilde kaybolan Hasan Kiraz'ın ailesi, kayıp çocukları için bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıktı. Programda, kaybolmadan kısa süre önce trafik kazası geçiren ve engelli kalan Hasan Kiraza maddi ve manevi tazminat ödendiği ortaya çıktı.

Tazminatı alma konusunda da sigortacı olduğu söylenen Süheyla ve Niyazi adlı iki kişinin aileye yardımcı olduğu belirtildi. Hasan Kirazın kaybolduktan sonra ağabeyi Hüseyin Kirazın parayı çektiği ve Niyazi adlı kişiye para verdiği belirtildi. Canlı yayına çıkan Hüseyin Kiraz, Hasan Kirazın babası ve yengesi stüdyoya gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

GÖZALTI SAYISI 17'YE YÜKSELDİ

Sakaryada polisin yaptığı operasyonla 'organize şekilde sigorta usulsüzlüğüne karışma' iddiasıyla aralarında Niyazi ve Süheyla adlı kişilerin de bulunduğu 15 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Sigorta sahteciliği olayını araştıran polis, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan 2 tıbbi sekreteri de gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgularının sürdüğü belirtildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Baba evinde vurulup öldü; 5 yakını gözaltında" desc="Gaziantep'te, bir süre önce şiddet gördüğünü iddia ettiği eşini terk edip baba evinde yaşamaya başlayan Feride Y. (26), tabanca ile başından yaralı bulundu. Hastaneye kaldırılan Feride Y. yaşamını yitirirken, kızının intihara kalkıştığını, kendisinin engellemeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını söyleyen babasının da aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/28/iecrop/katil-dha_16_9_1611833439.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/baba-evinde-vurulup-oldu-5-yakini-gozaltinda-6232743/"]