AKP Kadın Kolları MKYK üyesi olan  Şeyma Şendur, 21 Kasım 2022’de Amasya’nın Hamamözü ilçesine vekil kaymakam olarak atandı.

Partili bir kişinin ilçeye kaymakam olarak atanması tepki çekti.

"AKP VARSA HER ŞEY NORMAL"

CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi, AKP’nin 15 Temmuz’dan sonra hukuku katlettiğini belirterek, şöyle konuştu:

*Şimdi de idareyi bitiriyorlar. Söz konusu AKP olunca bu ülkede her şey normal. Partili bir Cumhurbaşkanının olduğu bir ülkede partili kaymakam olması bizi şaşırtmadı.

*Partili avukatları savcı hakim yaptılar. Şimdi de partilileri kaymakam yapıyorlar. Her şeyi yok ettiler.

*AKP’li olanlar hızlı bir şekilde yükseliyor. Yaparsa AK Parti yapar söylemlerine yakışır bir eylem olmuş.



[old_news_related_template title="AKP’li müteahhit şehit ormanına göz dikti" desc="Mersin’in merkez Mezitli ilçesi Esenbağlar mahallesinde Şehit Fatih Soydan ormanı olarak düzenlenen 10 milyon lira değerindeki 2 bin 032 metrekare arazinin, ranta dönüştürülmesi için çalışma başlatıldığı ortaya çıktı. Bölgede kupon arazi olarak bilinen arsa Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürlüğü’nce orman vasfından çıkartılarak 2B kapsamına alındı. AKP’li müteahhitlerden Fahri Örener’in işgalci olarak raporda gösterilerek hak sahibi yapılmaya çalışıldığı belirlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/24/iecrop/mersin1_16_9_1669273021.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpli-muteahhit-sehit-ormanina-goz-dikti-7497625/"]