Olay rezidans ve alışveriş merkezi ile çok sayıda önemli iş merkezinin bulunduğu Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Akademi Cadde üzerinde saat 17:00 sıralarında meydana geldi.



KURŞUN YAĞDIRDI

İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal A. boşanma aşamasındaki eşi Yasemin A. ile eşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yahya A. isimli kişiye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sırasında tesadüfen olay yerinde bulunan Şeyma Ü. ise kasığından yaralandı.



İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Başına kurşun isabet edip ağır yaralanan Yahya A. ile Yasemin A. 112 ambulansı ile kaldırıldıkları özel hastanede hayatlarını kaybetti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayın şüphelisi polis memuru Bilal A.'yı kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte göz altına aldı.



SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Bilal A. polis otosuna bindirilip ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Olay yüzlerce kişinin geçtiği işlek cadde üzerinde meydana gelirken, polis ekipleri güvenlik şeridi ile olay yerini çembere aldı. Rezidans ve alışveriş merkezindeki sakinler ve müşteriler olayı ise meraklı gözlerle izledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. İHA

[old_news_related_template title="Polis mermisiyle ölen Yağmur'un ailesi: Bu kadar ucuz mu?" desc="Kaçan araca ateş açan trafik polisleri, 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Yağmur'un ölümüne neden oldu. Valilik araçta uyuşturucu ve şarjör bulunduğunu açıkladı. Ancak genç kızın ölümünden sorumlu tutulan iki polis savcılıktan, aracın sürücüsü Serhat K., ise hakimlikten adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Acılı aile, 'Ortada 15 yaşında bir çocuğun canı var. Her şey bu kadar ucuz mu' diyerek karara itiraz edeceklerini söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/12/iecrop/resim2_19778586-1_16_9_1644666270.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/polis-kursunuyla-olen-yagmurun-ailesi-bu-ucuz-mu-6948767/"]