Sancaktepe’de yaşanan olay geçtiğimiz Cumartesi günü yaşandı. İddiaya göre, Reşit Yüksel evde sigara içiyordu. Annesi ve babası bu sebeple oğullarına tepki gösteriyordu. Olay günü Reşit Yüksel yeniden sigara yaktı. Annesi Çiçek Yüksel (48) duruma tepki göstererek oğlundan sigarayı söndürmesini istedi.

ANNE, BABA VE KARDEŞLERİNİ VURDU

İddiaya göre, Reşit Yüksel, annesinin tepki göstermesine sinirlendi. Odaya geçerek eline silah aldı. Önce annesi Çiçek Yüksel’e daha sonra da babası Ahmet Yüksel’e ateş etti. Yüksel’in kız kardeşleri de açılan ateş sonucu yaralandı. Silah seslerini duyan bina sakinleri durumu polise bildirdi.

ANNESİ ÖLDÜ BABA AĞIR YARALI

Kısa sürede olay yerine giden polis, kanlar içinde 4 kişiyle karşılaştı. Sağlık ekiplerine bilgi verildi. Gelen ambulans görevlileri, anne Çiçek Yüksel’in öldüğünü, Ahmet Yüksel ve iki kızının yaralı olduğunu belirledi. Ahmet Yüksel kızları ambulanslarla hastaneye götürüldü. Ahmet Yüksel’in durumunun ağır olduğu belirtildi.

[old_news_related_template title="İstanbul'da sahilde 2 ceset bulundu" desc="İstanbul Büyükçekmece'de iple boğulmuş halde bir kadın ve ağaca asılı şekilde erkek cesedi bulundu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/20/iecrop/olay-yeri-dha_16_9_1647810407.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-sahilde-2-ceset-bulundu-7023535/"]

[old_news_related_template title="Mehdi olduğunu söyleyerek öldürdü, müebbet yedi" desc="İzmir'de kız kardeşi S.G. ile evlenen Tugay Keser'i (24), düğün gününün sabahında tabancayla vurarak öldüren ve mahkemeye verdiği ifadede Allah tarafından mehdi olarak görevlendirildiğini söyleyen Necati Gülen, 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/2-6_16_9_1647850448.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/mehdi-oldugunu-soyleyerek-oldurdu-muebbet-yedi-7024202/"]