Fatih’te bir araçta başlayan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Yangın kısa sürede büyüyerek 4 araca daha sirayet etti.

PATLAMALAR KORKUTTU

Araçlardaki patlamalar korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.



ARAÇ SAHİBİ KONUŞTU

Yangın anlarını sosyal medyada paylaşan bazı kullanıcılar “Fatih’te patlama” diye etiketledi. Polis olayın sebebiyle ilgili araştırma başlattı. Araç sahibinin bilgisine başvuruldu.

Yangının başladığı aracın sahibi, “Araçla seyir halindeyken mazot kokusu gelmişti. Ben bankamatikten para çekmek için aracını stop ettim. Bankamatiğe gitmeden önce tekrar çalışır mı diye kontrol ettim. Bu sırada araç alev alarak yanmaya başladı. Dışarı çıktım. Yangın diğer araçlara da sirayet etti" dedi.



TERÖR YA DA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ OLMADIĞI BELİRLENDİ

Polisin itfaiye ekipleriyle de görüşmesinin ardından yangında, terör ya da kundaklama şüphesi olmadığının belirlendiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Amerikalı komedyen Jay Leno, aracında çıkan yangında yaralandı" desc="Amerikalı komedyen Jay Leno, garajındaki bir aracın alev almasıyla vücudunda ciddi yanıklar olduğunu duyurdu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/15/iecrop/jay_leno-depophotos_16_9_1668511031.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/amerikali-komedyen-jay-leno-aracinda-cikan-yanginda-yaralandi/"]