Mudanya ilçesi Esence Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde önceki akşam 10 kişilik grupta yer alanlar, müzisyen Özkan Süslerer'den (44) ikinci kez çiftetelli müziği çalmasını istedi.

Süslerer, bir süre sonra parçayı tekrar çalacağını söyleyince grupla müzisyen arasında tartışma çıktı.



MOLAYA ÇIKMASINI BEKLEDİLER

Çalışanlar ve diğer müşterilerin araya girmesiyle tartışma sonlandırılırken kalabalık grup, mola vererek sahneden inen müzisyeni, gece kulübünün arka tarafında bulunan bahçede öldüresiye dövdü.

Olayı gören çalışanların araya girmesiyle, grubun elinden kurtarılan Özkan Süslerer, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan Süslerer, hastanede tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ORTAM GERİLİNCE SAHNEYİ TERK ETTİM'

Piyanist Özkan Süslerer, tedavisinin ardından bugün taburcu oldu. Evinde istirahat eden evli ve 3 çocuk babası Süslerer, 25 yıldır piyanist şantörlük yaptığını belirterek o gece yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Olay geçtiğimiz cuma gece 00.30 sıralarında oldu. Yaklaşık 10 kişilik grup geldi. Benden çiftetelli istediler. 8-10 dakika ben çaldım. Çaldıktan sonra sıra sanatçıya geldi. Sanatçı o sıra masadaydı.

Sanatçı masada olduğu zaman istek kabul edilmez, sanatçıya hitap etmek zorundayım. Grup çiftetelli bittiği zaman tekrar yanıma geldiler. 'Tekrar çiftetelli istiyoruz' dediler. Kısa süre sonra çalacağımı söyledim. Çalmayacağım demedim.

Ama sanatçının masada isteği var. 'Onu çalayım ondan sonra' dedim. Bunlar da 'Çalacaksın' diye tutturdular. Küfür ve hakaret etmeye başladılar. Daha sonra beni bırakıp sanatçının masasına sataşmaya başladılar. Bende ortamın gerildiğini görünce sahneyi terk ettim" dedi.(DHA)

[old_news_related_template title="İstek şarkıyı bilmeyen müzisyen Onur Şener'i döve döve öldürdüler" desc="Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener hastanede hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/02/iecrop/istek1_21320025_16_9_1664733576.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istek-sarki-sozunu-bilmeyen-muzisyen-olduruldu-7395850/"]

[old_news_related_template title="İkinci Onur Şener vakası! İstek parçayı çalmadı diye..." desc="Hatay’da sokak müzisyenliği yapan Yusuf Karagündüz, içkili iki kişinin saldırısına uğradı. İstedikleri şarkıyı bilmediğini söyleyen Karagündüz’ün yüzünde içki şişesi kıran şahıslar karakolda 'kafamız güzeldi, hiçbir şey hatırlamıyoruz. Biz sana mı vurduk abi' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/10/iecrop/hatay_16_9_1665411402.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ikinci-onur-sener-vakasi-istek-parcayi-calmadi-diye-7410836/"]