Geçtiğimiz günlerde tramvaya pislediği iddia edilen, yapılan incelemelerde ise kumpas kurulduğu anlaşılan Boji’nin başına bir şey gelmesini engellemek için sahiplendirilmesi yönünde girişimler başlatılmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boji’nin sahiplendirildiğini duyurdu. Dünyaca üne kavuşan Boji’nin yeni sahibi iş adamı Ömer Koç oldu.

İMAMOĞLU: BOJİ'NİN ARTIK ÖZGÜRCE KOŞABİLECEĞİ BİR YUVASI VAR

Konuyla ilgili duyurusunda İmamoğlu, “Boji’nin artık rahatlıkla dolaşabileceği, özgürce koşabileceği bir yuvası var. İstanbul’un dünyaca meşhur köpeği Boji’yi sahiplenen iş insanı Ömer Koç’a teşekkürler. Boji’nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak” dedi.

[old_news_related_template title="İmamoğlu'na sözleriyle gündem olan Gülizar Anne: Pazara gidiyordum, içimden sevmek geldi, suç mu?" desc="İBB Başkanı İmamoğlu ile konuşması dikkat çeken Gülizar Anne, 'Pazara gidiyordum bir anda görünce ‘Hoş geldin oğul’ dedim. Tesadüfen önüme çıkınca içimden bir anda böyle bir şey geldi, sevmek geldi. Suç mu yani? İçimden bir sevmek geldi sevemem mi ben ya?” diye konuştu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/11/iecrop/b2f59ae2-03ba-4bb6-ae6d-f434cc8a5b1d_16_9_1641922101.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/imamogluna-sozleriyle-gundem-olan-gulizar-anne-pazara-gidiyordum-icimden-sevmek-geldi-suc-mu-6882378/"]