Olay, Osmaniye Belediyesi binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobille gelen kişi ya da kişiler belediye binasının başkanlık bölümüne silahla rastgele ateş açtı.



Saldırı sonrası silahlı saldırganlar otomobille olay yerinden uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede belediye binasına gelen ekipler geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. 1 merminin pencere camına bir merminin de pencere pervazına geldiği saldırıyla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.



Öte yandan Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilere yönelik yakalama çalışması başlattı. İHA

[old_news_related_template title="Bursa'da polis dehşet saçtı! 2 ölü, 1 yaralı" desc="Bursa'da cinnet getiren polis memuru boşanma aşamasındaki eşini ve arkadaşı olduğunu iddia edilen adamı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Olay yerinde tesadüfen bulunan bir kadın ise tabancadan çıkan bir merminin kasığına isabet etmesi neticesi yaralandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/12/iecrop/bursa4_16_9_1644680525.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bursada-polis-dehset-sacti-2-olu-1-yarali-6949264/"]