Kaza, Batman Güneykent çevre yolu üzerinde meydana geldi. 23 HK 638 plakalı otomobil karşı yönde gelen diğer otomobille çarpıştı.

Meydana gelen kazada ismi öğrenilemeyen 2 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı. Vatandaşların 112 komuta merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada alev alan araçlardan biri itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları kontrollerde bir kadın bir de erkek olmak üzere toplam 2 kişinin hayatını kaybettiğini 1 kişinin de yaralandığını belirledi.

Meydana gelen trafik kazasında ölenlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. (İHA)

[old_news_related_template title="Cinayet gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı" desc="Denizli’de alkollü sürücünün çarpması sonucu motokuryenin ölümüyle sonuçlanan kaza anının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracın kazadan sonra yolcu indiren minibüse çarpıp bir işyerinin duvarına tosladığı an yer alıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/24/iecrop/kaza_16_9_1648118868.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/cinayet-gibi-kazanin-yeni-goruntuleri-ortaya-cikti-7031234/"]