Ataşehir Yenisahra Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bulunan bir gecekonduda saat 12.00 sıralarında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyüyerek bitişikte bulunan binanın çatısına sıçradı. Bina sakinleri içeride bulunan çocukları panikle dışarı çıkardı.

Yangın sırasında sokaktaki kopan elektrik tellerinde peş peşe patlamalar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yarım saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken gecekondu kullanılmaz hale geldi. Polis yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Yangını gören bir mahalle sakini, "Galericiyiz, öğle eve gelelim bir yemek yiyelim dedik. Yan bina tutuşunca direk itfaiyeyi aradık. Alt katta 3-4 kişi varmış." dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="Ağaçlara ve direğe çarparak durabildi... Kamyonda can pazarı" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada orta refuje çıkarak palmiye ağaçlarını deviren kamyon çelik aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza sonra sıkışın şoför ise yarım saat süren operasyon sonra kurtarılarak hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/28/iecrop/kamyon1_16_9_1648455797.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/agaclara-ve-direge-carparak-durabildi-kamyonda-can-pazari-7038355/"]