Temel gıda ürünlerinden sonra elektrik ve doğal gaza yapılan zamlar, vatandaşın belini büktü. Bu duruma İzmit'in Kabaoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Akbaş da isyan etti.

"HANİ O VANALARI AÇIN DİYEN YALAKA NE OLDU?"

Muhtar Akbaş, sosyal medyadan hükümetin “dış güçler” söylemine atıfta bulunarak, "Evet son İzgaz faturası. Eski faturam gördüğünüz gibi 545 TL.. Yenisi 1023 TL.. Olsun ne de olsa muhtar maaşına zam geldi. Ah dış güçler ah Allah sizi bildiği gibi yapsın amin. Daha bunun elektriği var. Ulan hani o vanaları kombileri sonuna kadar açın diye haykıran yalaka ne oldu?" diye tepki gösterdi.

[old_news_related_template title="Yüksek faturaları protesto eden çiftçilere plastik kelepçe" desc="Şanlıurfa’da elektrik kesintileri ve yüksek faturaları protesto eden çiftçilerden 13'ü gözaltına alındı. Ellerine plastik kelepçe takılan çiftçilerin adliye koridorundaki fotoğraflarını paylaşan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaşananlara tepki gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/13/iecrop/kelepce_16_9_1628881573.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yuksek-faturalari-protesto-eden-ciftcilere-plastik-kelepce-6591837/"]