Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde zimmet davasında 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner berat etti.

AÇIKLAMA YAPTI

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, şunları söyledi;

*Maalesef bazı çevreler yargıyı etkilemek ve şahsıma zarar verebilmek adına bu konu ile ilgili sürekli haber yaptırdılar. Özellikle kendilerine ait gazetede yaptıkları mesnetsiz haberleri servis ederek algı oluşturmaya çalıştılar.

*Fakat kamuoyu bir kez daha gördü ki Abdulkadir Şahiner, dün ne ise bu gün de doğru bildiği yolda Sungurlu ve ilçe halkı için yüce Allah'ın rızası için yılmadan yürümeye devam ediyor. Yargıyı etkilemek, baskı altına almak için günlerce uğraşan zihniyeti bozuklar, bir kez daha anladı ki Allah'ın terazisi şaşmaz. Adaleti er ya da geç tecelli eder.

*Birileri bizi görevden aldırıp başkan olma hayali kuruyordu. Ne diyelim 'Yel kayadan ancak toz alır' yine hevesleri kursaklarında kaldı.

Yüce Allah düşmanımın bile merdini nasip etsin. Yolumuz hizmet, adalet yolu. Bu can bu tende olduğu sürece tek sevdamız Sungurlu olacak.

[old_news_related_template title="CHP'li Belediye başkanına makam odasında silahlı saldırı" desc="Kastamonu’da Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, makamında silahlı saldırıya uğradı. Belediye personelinin şahsı etkisiz hale getirdiği saldırıdan Başkan Taş yara almadan kurtulurken, çıkan arbedede 3 çalışan yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/saldiri880_16_9_1647893997.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/chpli-belediye-baskanina-makam-odasinda-silahli-saldiri-7025543/"]