Bloomberg'de yer alan habere göre, bir bilgisayar korsanı Take-Two Interactive Software Inc'in Grand Theft Auto 6'sından görüntüler alarak oyun tarihinin en büyük sızıntılarından birini gerçekleştirdi.

Basında çıkan haberlere göre, GTA 6'dan onlarca video, görüntü ve bilgi hafta sonu yayınlandı. Hacker ayrıca bir anlaşma yapmak istediğini ve Rockstar Games veya ana şirket Take-Two'dan kendileriyle iletişime geçilmesini de istedi.

Merakla beklenen GTA 6'nın, lansmanında 3,5 milyar dolar, sonrasında ise yılda ortalama 2 milyar dolar kazandıracağı tahmin ediliyor.

Sızdırılan görüntülerden sonra sosyal medyada şimdiye kadar oyun tarihindeki en büyük sızıntı olduğu yazıldı. Pek çok kullanıcı, serinin yeni oyununu beklerken sızan görüntülere ilgi gösterdi.

[old_news_related_template title="Uyardığı halde düzeltilmedi: Starlink terminalleri hacker tehlikesi altında" desc="Belçika'dan bir araştırmacı, SpaceX'in Starlink internet terminallerini hacklediğini ve terminalleri bozabilecek aracın başkalarının kopyalayabileceği şekilde kullanıma sunacağını söyledi. Araştırmacı SpaceX'i daha önce uyardığını ancak sorunun düzeltilmediğini de belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/11/iecrop/starlink-shutterstock_16_9_1660210127.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/teknoloji/uyardigi-halde-duzeltilmedi-starlink-terminalleri-hacker-tehlikesi-altinda-7301637/"]

[old_news_related_template title="Apple ve Meta, kullanıcı verilerini bilgisayar korsanlarıyla paylaştı" desc="Bloomberg'in haberine göre; Apple ve Meta, kullanıcılarının verilerini bilgisayar korsanlarıyla paylaştı. Korsanlar, sahte kolluk kuvveti kimliğiyle her iki teknoloji şirketinden de kullanıcı verilerini almayı başardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/31/iecrop/hacker-reuters_16_9_1648734180.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/teknoloji/apple-ve-meta-kullanici-verilerini-bilgisayar-korsanlariyla-paylasti-7045924/"]