Twitter, Android uygulamasındaki DM sekmesinin insanlara görsel olarak daha çekici gelmesi için arayüzünde değişiklikler yapmaya başladı.

Sosyal ağın Android uygulaması yıllar içinde çok fazla değişiklik yaşamadı, ancak Twitter, işletim sistemindeki deneyimi değerlendirip iyileştirmeye ihtiyaç duyduğunu belirledikten sonra Android'deki DM'lerini yeniden tasarlamaya başladığını söyledi.

Uygulamadaki mesajların görünümü, daha yuvarlak konuşma balonları ve metin kutusu ile artık daha temiz görünüyor. Gelen kutusunun kendisi de çok daha az dağınık görünüyor.



Twitter, Android'deki DM'lerin sadece görünümleri değişmedi, ayrıca yanıt verme hızının ve kaydırma performansının da iyileştirildiği belirtildi. Twitter, uygulamanın tweet yönlendirme yeteneklerinin yanı sıra mesaj oluşturucuyu da yeniden tasarladığını söyledi.

Şirket, şimdiye kadar Android uygulamasına yeni özellikler getirmekte yavaş kaldı. Örneğin, arama, mobil platforma gelmeden önce neredeyse birkaç yıldır iOS ve web'de mevcuttu.

[old_news_related_template title="Twitter CEO'su Parag Agrawal, Elon Musk'ın avukatlarını sinirlendirdi" desc="Elon Musk ve Twitter davasındaki son gelişmeler Musk'ın avukatlarını sinirlendirdi. Dün ifade vermesi planlanmış olan Twitter CEO'su Parag Agrawal'ın görüşmeyi iptal etmesi taraflar arasındaki gerilimi artırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/27/iecrop/musk_agrawal_16_9_1664269455.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/teknoloji/twitter-ceosu-parag-agrawal-elon-muskin-avukatlarini-sinirlendirdi-7386014/"]

[old_news_related_template title="Twitter'da tweet düzenleme dönemi başlıyor" desc="Twitter, tweet düzenleme özelliğini önümüzdeki haftalarda Twitter Blue abonelerinin test edeceğini açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/01/iecrop/twitter-2_16_9_1662042408.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/teknoloji/twitterda-tweet-duzenleme-donemi-basliyor-7341567/"]

[old_news_related_template title="Twitter'da işler kızışıyor: Eski çalışanının iddiaları ortalığı karıştırdı" desc="44 milyar dolarlık satın alma girişimiyle başlayan Elon Musk ve Twitter arasındaki gerilimi, şirket içindeki karışıklıklar takip ediyor. Musk ve Twitter arasındaki sorun, mahkemeye kadar taşınırken, eski bir Twitter çalışanının Twitter'ın sahte hesap ve güvenlik açıklarıyla ilgili yanlış bilgi verdiğini iddia etmesi ortalığı karıştırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/24/iecrop/twitter-reuters4_16_9_1661332155.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/teknoloji/twitterda-isler-kizisiyor-eski-calisanin-iddialari-ortaligi-karistirdi-7325739/"]