İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamada, "Başbakan Şiba Hastanesi'ne geldi, durumu iyi ve tıbbi inceleme yapılıyor." ifadelerine yer verildi.

İsrail medyası ise Netanyahu'nun Ramat Gan şehrindeki Şiba Hastanesi'nin acil servis birimine götürüldüğünü belirtti.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından, sağlık durumunun "iyi olduğunu" bildirdi.

Netanyahu, Twitter hesabından paylaştığı görüntülü mesajında, "Dün güneşte şapkasız ve susuz vakit geçirdim. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. İlginiz için hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

TAVSİYEDE BULUNDU

Tedavi gördüğü Şiba Hastanesinin personeline de teşekkür eden Netanyahu, İsrail halkına "Ülkede bir sıcak hava dalgası var. Güneşte daha az zaman geçirmenizi ve daha çok su tüketmenizi rica ediyorum." dedi.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamada ise ilk incelemelere göre Netanyahu'nun sağlık durumunun "iyi olduğu ve su kaybı nedeniyle rahatsızlandığı" aktarıldı.

Times of Israel gazetesinin haberinde de yarın düzenlenmesi beklenen İsrail'in haftalık Bakanlar Kurulunun haftalık toplantısının pazartesi gününe alındığı kaydedildi.

73 YAŞINDA

73 yaşındaki Netanyahu, İsrail'de aralıklı olarak toplamda 14 yıldır başbakanlık görevini yürütüyor. (AA)