ABD'nin Iowa eyaletindeki bir evde güvenlik kamerasının çektiği tüyler ürpertici video, bir kadının dairesinin içinde dolaşan yabancı bir adamı yakaladı. Buna göre adam, evin içerisinde uyuyan kadını seyretti, kadının ayakkabılarını bir araya topladı ve ayrılmadan önce bir çift çorap giydi.

Law&Crime'ın bildirdiğine göre, ürkütücü davetsiz misafir 1 Nisan'da eve girdi ve evden bir çift çorap ile bir içki dışında herhangi bir şey çalmadı.

Adam, daireden kaçmadan önce yaklaşık 30 dakika kaldı...


23 yaşındaki Dan Abimana olarak tanımlanan zanlı, mülke izinsiz girmekle suçlandı, polis ise suç işleme kastı bulunmadığı için hiçbir hırsızlık suçlamasının yapılmadığını açıkladı.

Evde yaşayan kadın ise, olayı "ürpertici" olarak nitelendirdi ve adamın girdiğini duymadığını çünkü televizyon açıkken uyuduğunu ve "görünüşe göre" kapının kilitli olmadığını söyledi.

Zanlının 23 yaşındaki Dan Abimana olduğu öğrenildi...


İsmini vermeyen kadın, "Süper sessizdi. Adam, çocukların odasına bile gitmiş. Bir noktada, dizime çarptı ve beni uyandırdı. Şaşırdım ve ona kim olduğunu sordum."

"O da bana 'Dün gece seni bırakan adamım' dedi. O noktada, onun yabancı olduğunu ve çocukların arkadaşı falan olmadığını biliyordum. Daha sonra ben çocuklarım için korkup bağırmaya başlarken adam çorapları kapıp dışarı çıktı." dedi.

Polis ise adamın kastı olduğunu düşünmediğini, içkili olduğu için evleri karıştırmış olabileceğini öne sürdü.