Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından dün İstanbul Tuzla'da boş bir alanda kavga etmişlerdi.

Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinin ardından polis ekipleri tarafından Cebeci ve Kazgan hakkında işlem yapıldı.

"KAVGA ETMEDİK, SPOR MÜSABAKASI YAPTIK"

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan'ın ifadesinde "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği belirtildi.

Savcılığın ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Kaan Kazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Savaş Cebeci ile ifade vermeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kazgan, şunları söyledi:

* "Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik, ifadelerimizi verdik. İkimiz de birbirimizden şikayetçi olmadık ve konu kapandı.

* Gözaltına alındığımız haberleri kesinlikle yalandır. Yine de kamuoyunu bu şekilde rahatsız edebilecek çirkin görüntüler oluştuğu için üzgünüm. Herkesten, sizlerden özür diliyorum. Keşke olmasaydı.

* Sporcular olarak gençlere de daha düzgün örnekler olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden de dediğim gibi özür diliyorum. Gençlerden de bunları yapmamalarını, örnek almamalarını diliyorum"