Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde falezlerden denize düşen otomobilde bulunan kişi ya da kişilerin kurtarılması için denizden ve karadan arama çalışması başlatıldı.
Görgü tanıklarının iddiasına göre, ilçeye bağlı Eski Lara Caddesi Mobil Halk Plajının da bulunduğu alandaki falezlere gelen bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple denize uçtu.
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yeribe polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri ile deniz polisi yönlendirildi.
Ekipler, otomobil ve içindekileri bulmak için karadan ve denizden arama kurtarma çalışması başlattı.
Denize düşen otomobilin içinde kaç kişi olduğu henüz tespit edilemezken, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda arama çalışmaları devam ediyor.
YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Antalya'da denize düşen otomobilin plakasının 34 CHK 531 olduğu belirlenirken, ekipler, araçtaki kişinin 27 yaşındaki Engin Ş. olabileceği üzerinde duruyor.
Durumdan haberdar olup olay yerine gelen Engin Ş.'nin yakınları, arama- kurtarma çalışmalarını gözyaşlarıyla takip etti. AFAD ekipleri denize düşen otomobili görüntülemek için falezlerden dron kaldırdı.
Saatler süren aramalardan sonuç alınamayınca Engin Ş.'nin yakınları arasında fenalık geçirenler oldu.
Arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor.