Antalya için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 'sarı kod'lu uyarının ardından gece saatlerinde şiddetli yağmur ve fırtına etkisini gösterdi. Kuvvetli rüzgarla birlikte yükselen dalgalar kıyı şeridinde hasara yol açarken, sel sularının sürüklediği taş, kum ve atıklar sahil bandına yayıldı.

DENİZİN RENGİ KAHVERENGİYE DÖNDÜ

Yağışların ardından Boğaçayı üzerinden gelen çamurlu sular Konyaaltı Sahili’ne döküldü. Normal şartlarda berrak görüntüsüyle bilinen denizin rengi, kıyıdan itibaren geniş bir alanda kahverengiye dönüştü. Hava şartlarına rağmen bazı vatandaşların sahilde dalgaları izlediği ve spor yaptığı görülürken, dedektörle değerli takı ve metal para arayanlar da sahil kesimine geldi.

SAHİL BANDINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI BEKLENİYOR

Fırtınanın etkisiyle sahil yürüyüş yoluna kadar taşan dalgalar, sahil işletmelerinde ve kıyı yapısında küçük çaplı hasarlar oluşturdu.