Trendyol Süper Lig'de devre arasına en yakın rakibi Fenerbahçe'ye 8 puan fark atarak zirvede giren ve UEFA Avrupa Ligi'nde 6 maçta 6'ncı sırada yer alarak Play-Off'u garantileyen Galatasaray, devre arası transfer çalışmalarını da son hızda sürdürüyor.

Stoper, bek ve 10 numara takviyeleri yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda gönderilecek oyuncular da yavaş yavaş şekilleniyor.
Yaz transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu, Tete, Nicolo Zaniolo, Emin Bayram, Wilfried Zaha, Alexandru Cicaldau, Leo Dubois, Sergio Oliveira, Hamza Akman, Kaan Arslan, Emirhan Kayar gibi isimlerle yollarını ayıran Galatasaray'da devre arası gidecek oyuncular da teknik direktör Okan Buruk'un raporları doğrultusunda belirleniyor.

BARCELONA'DA ZİRVEYİ; GALATASARAY'DA DİBİ GÖRDÜ

Radyospor'un haberine göre Sarı-Kırmızılılarda devre arasında gidecek ilk isim de belli oldu. Piyasa değeri Barcelona'da 12 milyon euro ile zirveyi gören ve Galatasaray'da formayı unutmasının ardından 2.2 milyon euroya kadar gerileyen Yusuf Demir, devre arası gidecek ilk isim olarak belirlendi.

SÜPER LİG'DE OYNAMAYA DEVAM EDECEK

Habere göre Türk asıllı Avusturyalı hücum oyuncusunun Türkiye'den talipleri bulunuyor. Cimbom'un; Süper Lig'den Eyüpspor, Göztepe ve Kasımpaşa'nın istediği 21 yaşındaki oyuncuyu kiralaması bekleniyor.