Bodrum Türkkuyusu Mahallesi'nde B.Y., husumetli olduğu T.D., M.K.G., İ.M.Y., G.K. ve E.K.'nin bulunduğu işletmeye gelerek, elindeki ekmek bıçağıyla saldırdı. Karşı taraf da ellerine geçirdikleri sopalarla kendilerini korumaya çalıştı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, B.Y.'yi suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı. Hastaneye götürülen B.Y.'nin yapılan doktor kontrolünde 2.7 promil alkollü olduğu, kolunda yüzeysel kesik bulunduğu belirlendi.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan kavga anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde; şüphelinin bıçakla olay yerine geldiği, diğer grubun ise sopa ile kendilerini korumaya çalıştığı, dükkan kepengini kapatıp ardından tekrar açarak saldırıları savuşturmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Kaynak olarak ekle

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.