Konya'nın Çumra ilçesinde şeker fabrikasına pancarlarını teslim etmeye gelen, husumetli Sedat T. ve Onur Alp Köfe arasında, iddiaya göre, sıra nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sedat T., tabancayla Onur Alp Köfe'yi sağ kolu ile bacaklarından yaraladı. Köfe, yere yığıldı.
TEKRAR VURMAYA KALKIŞTI
Sedat T. de bir süre başında bekledikten sonra tabancasını tekrar Köfe'ye doğrulttu. Bu sırada çevredekilerden biri, 'Dur yapma' diye uyarıda bulundu. Sedat T. ateş etmekten vazgeçip geriye doğru gitti. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
ÇİFTÇİ GÖZALTINA ALINDI
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Onur Alp Köfe, ambulansla Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sedat T. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.