Evde yemek yaptığı sırada soğan doğrayan bir kadın sosyal medyada nasıl hastanelik olduğunu anlattı. Kadının paylaşımı sonrası gıda kaynaklı bakteriler de tekrardan tartışma konusu oldu.

SOĞAN DOĞRADI HASTANELİK OLDU

Soğan doğradığı sırada parmağında batan soğan parçasını dikkate almadığını söyleyen kadın, ertesi gün  kolunda kırmızı çizgiler, şişlik ve ağrı hissettiğini söyledi.

BU TÜR VAKALAR GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Yaşadığı ağrılar sonrasında hastaneye giden kadın, başparmağına giren soğanın enfeksiyona neden olduğunu öğrendi. Soğan kıymığını çıkaran doktorlar, bu tür vakaların son zamanlarda çok yaşandığını belirtti. 

GIDA ENFEKSİYONLARINA DİKKAT EDİN

Küflenmiş, bozulmuş ya da kokmuş gıdalara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, bunları sağlık açısından hafif alınan ama ciddi durumlar olduğunu söylüyor.