Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu yeni üye berat töreninde, rakipleri tarafından ateş altına alındıklarını söyledi.

Başkan Özbek, divan üyelerini toplantıya davet ederken  "Divan Kurulu, Galatasaray'ın en yüksek istişare organıdır. Problemlerimiz divanda tartışılır. Siz yeni divan üyelerinden benim bir ricam var. 3 bine yakın üyemiz var. Divan Kurulu'na katılmanızı rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

KENETLENME ÇAĞRISI

Galatasaray'ın ezeli rakipleri tarafından ateş altında olduğunu söyleyen Başkan Özbek "Özellikle bu dönemde Galatasaray yarıştığı rakipleri tarafından bayağı bir ateş altına alınmıştır. Bu günlerde sağlayacağımız birlik ve beraberlik son derece önemlidir." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, gelecek hafta açıklamalar yaparak gündeme dahil olacağını ilan ederken "Önümüzdeki hafta tekrar bir toplantımız var. Orada da tartışmayı, konuşmayı uygun gördüğüm konular var." değerlendirmesinde bulundu.