Usta oyuncu Nuri Alço, son dönemin en çok konuşulan dizilerinden Eşref Rüya ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alço, diziden kendisine “İhtiyar” karakteri için teklif geldiğini doğruladı.
İLK AŞAMA OLUMLU GEÇTİ
Katıldığı bir programda konuşan Alço, görüşmelerin ilk aşamada olumlu ilerlediğini ancak sürecin henüz tamamlanmadığını ve bu nedenle projede henüz yer almadığını dile getirdi.
KADROSU DİKKAT ÇEKİYOR
Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in paylaştığı Eşref Rüya, her hafta aksiyon ve dramatik sahneleriyle geniş bir izleyici kitlesi topluyor. Dizinin kadrosuna katılacak isimler de sık sık magazin gündeminde yer alıyor.
İHTİYAR KARAKTERİ ŞİMDİDEN MERAK UYANDIRDI
Nuri Alço’nun açıklaması, izleyiciler arasında merak uyandırırken, Yeşilçam efsanesinin dizide nasıl bir karakterle ekrana geleceği sorusunu da akıllara getirdi.
LEVENT ÖZDİLEK SERT KONUŞMUŞTU
Öte yandan, dizide "Hıdır" karakterini canlandıran Levent Özdilek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nuri Alço’nun dizideki "İhtiyar" rolüne uygun olmadığını savunmuştu. Özdilek, "Nuri'yi tanırım ama böyle bir dizide İhtiyar karakteri olmaz. Diziye şimdi başka bir oyuncu giriyor, İhtiyar’ın kılıcı gibi olacak" ifadelerini kullanarak tartışmanın fitilini ateşlemişti.