Fenerbahçe’de seçim yarışı başladı. Sarı-lacivertli kulüp 6-7 Haziran’da olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Başkan adayları da netleşmeye başlarken, adaylığını daha önce açıklayan Barış Göktürk, ilk kez konuştu. Sports Digitale açıklamalarda bulunan Göktürk, başkan seçilirse yapacağı ilk işi anlattı.
Göktürk, "İlk olarak Samandıra’daki helikopter pistini kaldıracağız. Oraya helikopterle kimse inmeyecek. Çok paranız varsa helikopter yerine başka yerlere harcayabilirsiniz. Samandıra’ya başkanın gitmesi oradaki ayarları bozan bir şeydir.’’ ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran daha önce birçok kez Samandıra’ya helikopterle gitmişti.
STADI YENİLEYECEĞİZ
Barış Göktürk, Kadıköy’de bulunan Chobani Stadı’nı da yenileceklerini açıkladı. Göktürk, "En önemli konu stadyum inşaatı. Bir an önce stadyum inşaatını yapmak zorundayız. Ben buna kefilim. Bunun garantörüyüm. Stadyumu bulunduğu yerde, Kadıköy'de, yerini terk etmeden, en az 60 bin, belki 65 bine çıkartarak, en az 200 locaya çıkartacağız." dedi.
AZİZ YILDIRIM'A ÇAĞRIDA BULUNDU
Göktürk, sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'a da bir çağrıda bulundu. Göktürk, “Sayın Başkanım, sana buradan çağrımdır. Gel elini taşın altına koy. Biz seninle beraberiz. Fenerbahçe’nin geleceği için biz seni 1 yılda bekleriz 4 yılda bekleriz. Sen bizim efsane başkanımızsın. Fenerbahçe’yi bu çukurdan hep birlikte çıkaralım…” diye konuştu.