Futbolcu Kaan Kundakçı cinayetinde Bilal Kadayıfçıoğlu’nun ardından türkücü İzzet Yıldızhan da gözaltına alındı.

İstanbul’da Kubilay Kaan Kundakçı’nın öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada, Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile sevgilisi ünlü armatörün oğlu Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da olduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Cinayetin azmettiricisi olarak Bilal Kadayıfçıoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından, tv100'ün edindiği bilgiye göre şarkıcı İzzet Yıldızhan da gözaltına alındı.

SALDIRIDAN SONRA TEMASA GEÇTİ

Gazeteci Ceylan Sever'in haberine göre, şarkıcı İzzet Yıldızhan silahlı saldırıdan sonra Bilal Kaan Kadayıfçıoğlu ile irtibata geçtikleri, şüpheliyi saklamaya yönelik davrandıkları iddiasıyla “suçluyu kayırma” suçundan gözaltına alındı.