Galatasaray, Milan'ın İspanyol golcüsü Alvaro Morata'yı renklerine bağlamaya hazırlanırken İtalyan ekibinin Sırp stoperi Strahinja Pavlovic için de yeniden harekete geçti.

Daha önce Pavlovic için Fenerbahçe Galatasaray'ın teklifini reddeden Milan, bir kez daha benzer bir tutum sergiledi.

MİLAN KARAR DEĞİŞTİRDİ

Relevo muhabiri Matte Moretto'nun haberine göre, Galatasaray, Strahinja Pavlovic için 25 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulundu. Ancak oyuncu bu teklifi kabul etmedi. Milan da transfer döneminin bitimine kısa süre kala Pavlovic’i satma planından vazgeçti. 

Sırp stoper, Girona, Parma ve Dinamo Zagreb maçlarında gösterdiği başarılı performansla teknik direktör Sergio Conceiçao'nun güvenini kazandı.