Edinilen bilgilere göre, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Saruhanlı Mahallesi’nde yaşayan Kocamanoğlu’nun 3 Mart’ta kayıp olduğu yönündeki ihbar üzerine bölgede arama çalışması başlattı.
Jandarma ekiplerinin koordinasyonunda yürütülen çalışmalara 25 jandarma personeli, 10 AFAD personeli ve 3 TAKED personeli katıldı. Arama faaliyetlerinde termal drone da kullanıldı.
Kocamanoğlu’nun ikameti ve çevresinde sürdürülen çalışmalar sırasında termal drone ile yapılan kontrollerde bir ısı kaynağı tespit edildi. Bunun üzerine ekiplerin belirlenen bölgede yaptığı aramada Kocamanoğlu, evine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulundu.
Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Kocamanoğlu, gerekli kontrollerin ardından ailesine teslim edildi.