Aksaray'da minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü Harun Güzyurdu ve kızı Gonca Güzyurdu hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre Ortaköy- Aksaray arasında sefer yapan ve içinde 1 yolcunun bulunduğu 39 yaşındaki Mehmet Demir idaresindeki 68 ABD 220 plakalı minibüs ile 70 yaşındaki Harun Güzyurdu yönetimindeki 50 EC 603 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple çarpıştı. 

Kazada otomobil sürücüsü 8 çocuk babası Harun Güzyurdu ve 12 yaşındaki kızı Gonca Güzyurdu yaşamını yitirdi, minibüs sürücüsü Demir ve araçta bulunan, kimliği belirlenemeyen yolcu yaralandı. 

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Yaralı 2 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Otomobilde sıkışarak ölen baba ve kızının cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Ardından otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.