TÜVTÜRK zamlandı: İşte 2025 araç muayene ücretleri
TÜİK'in açıkladığı Ekim 2024 enflasyon verilerine göre, 2025 yılı için araç muayene ücretlerine yüzde 43,93 oranında bir zam yapılacak. Bu oran, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Antalya Serik'te 'Suriyeli' gerginliği
Kayseri'deki olayların ardından bu kez Antalya'nın Serik ilçesinde Suriyelilere ait araçlara ve iş yerlerine zarar verildi. Olaylar 03.00'te son buldu.
Tramvayda korkunç ölüm
Fatih'te dün tramvayın altında kalan motosiklet sürücüsü İsmail Kurt hayatını kaybetti.
Polisten film gibi yakalama operasyonu
Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı.
16 yaşındaki motosikletli feci kazada can verdi
Tokat'ta yolun karşısına geçmek isteyen Berkay Polat ve arkadaşı Hasan Ertekin'in bulunduğu motosiklete süratle gelen bir araç çarptı. 16 yaşındaki Polat'ın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
Karar Resmi Gazete'de yayımlandı
En az 2 yıllık deneyime sahip B sınıfı ehliyetle, 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanılabilecek. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen A1 sınıfı sertifikanın sürücü belgesi sistem kayıtlarına işlenmesi halinde 125 cc'ye kadar olan motosikletler kullanılabilecek.