Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Mondihome Kayserispor, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, oyuncularının performansından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Uçar, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Trabzon deplasmanının ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu" söyleyerek, "Abdullah hoca ile 5 maç kaybetmeyen bir Trabzonspor vardı. Biz de 5 maçtır kaybetmemiştik. Anlamlı bir maçtı. Trabzonspor'un planlı bir oyunu olduğunu biliyorduk. Genel anlamda çocukların verdiği reaksiyondan dolayı mutluyum." dedi.

Takımının performansını öven Uçar, "Şehir, kulüp olarak geçiş döneminden geçiyoruz. Hafta içi alınan kararlar, transfer tahtasından alınan kararlara rağmen bütün camia kenetlendi. Maça gelenlere, destek veren herkese teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Uçar, maçın başlangıcına dair yorumlarında, "Ama oyun kalitesi ne Trabzonspor ne bizim adımıza yukarı çıktı. İkinci yarı Trabzonspor topa sahip olsa da arkasında iyi duran Kayseri takımı vardı. Geçişlerle ve set oyunlarında pozisyonlar yakaladık, finalleri yapamadık. 88'inci dakikada Bahoken'in attığı golle kazandığımız maçtı." şeklinde konuştu.

Teknik direktör, Dimitrios Kolovetsios'un süre alamaması hakkında da konuşarak, "Sizlerin huzurunda özür diliyorum. Benim şu anda 5 stoperim var. O da etkiliyor. Kendisi adına üzgünüm. Bugün giren, oynayan tüm oyuncular hepsi muazzamdı. Kolovetsios, bir dakika oynasa bile benim için değerli bir kaptan ve kişilik." değerlendirmesini yaptı.