TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüp başkanlarıyla Riva'da bir araya geldi.
Dursun Özbek, Ali Koç, Hasan Arat ve Ertuğrul Doğan'ın katıldığı toplantının ardından kamuoyuna açıklama yapmak üzere kameralar karşısına geçen TFF Başkanı Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Kahvaltı yaptık, Türk futbolunun sorunlarını konuştuk. Futbolun marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Değerli başkanlarımız da bu bilinci bizden daha çok taşıyor. Güzide Anadolu kulüplerimiz bizim için önemli. Dar bir kapsamda yaptığımız toplantıyı, Anadolu kulüplerini de dahil edeceğiz."
'BEŞİKTAŞ BAŞKANI TEKLİFLE GELDİ'
"Türk futbolunun önemli sorunları var. Beraber istişare halinde aşabileceğimizi ve marka değerimizi layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Marka değerini taşırsak, Türk futbolunun ciddi sorunları var, onları hep beraber çözeriz. Futbolda kardeşlik iklimini ileriye taşımak hepimizin görevi. Çok güzel bir toplantı geçti. Sürekli hale getireceğiz. Beşiktaş Kulübü Başkanımız, ilk toplantıyı Beşiktaş'ta yapalım, sırasıyla bütün kulüplerin daveti üzerine gideceğiz. Anadolu'ya da yayacağız bunu. Sahada rakibiz, bu bilinç başkanlarda var. Hafta sonu maçlarda rakip olacağız, sonra da ortağız biz. Bu marka değerini koruyup hem topluma, gençlere örnek olacak şekilde, maddi manevi layık olduğu yere taşımak için el ele verip ulaşacağımız sonuç. Değerli başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu kardeşlik iklimini Türk toplumunun her safhasına yaymak görevimiz. Cenabı Allah da bu samimi toplantının sonucunda bunun işaretlerini verdi. Başaracağımıza inanıyoruz."