Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Elmacık Mahallesi’nde meydana gelen kazada, seyir halindeki bir dolmuşun üzerine çam ağacı devrildi. Olayda büyük bir facia ucuz atlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Ali Kaya yönetimindeki 48 HA 9061 plakalı dolmuş, Yatağan Merkez - Yukarıyayla Mahallesi güzergâhında ilerlediği sırada Elmacık Mahallesi girişinde yol kenarındaki çam ağacı aniden devrildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle devrilen ağaç, dolmuşun ön kısmına isabet etti. Çarpma sonucu aracın motor ve kaput kısmında hasar meydana geldi.
Kaza sırasında dolmuşta bulunan 1 kadın ve 1 çocuk büyük panik yaşadı. Rüzgardan kaynaklandığı tahmin edilen olayda sürücü Ali Kaya yara almazken, 5 yaşındaki E.C. ve annesi G.C. tedbir amaçlı olarak olay yerine çağrılan ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.