Güzel şarkıcı konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hayranlarının hazırladığı pano önünde poz veren Gülşen'in eleştirilere maruz kaldığı zayıflık problemini aşarak kilo aldığı gözlendi. Oldukça iddialı bir kıyafetle sahneye çıkan Gülşen, aylarca dans dersi aldığını, bunun meyvelerini toplayacağını söyledi. Serdar Ortaç, Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy'a yeni şarkılar yaptığını dile getiren başarılı popçu, "Bestelerimi karşımdaki kişinin enerjisine göre yapıyorum, bu yüzden başarılı oluyorum" dedi.

LADY GAGA'YLA AYNI ŞARKIYI YAZACAK

Basın mensuplarına ithafen " Paparazzi" adında bir şarkı yazmak istediğini dile getiren Gülşen, Lady Gaga'nın o isimde şarkısı olduğunu duyunca, "Bizim paparazzimiz ayrı onunkiler ayrı, tüm paparazziler onun değil" diyerek bu konuda inatçı olduğunu gösterdi.
Açıklamaların ardından sahneye çıkan Gülşen, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne ve dans şovları büyük beğeni kazanan Şarkıcı, 'yatcaz kalkcaz' şarkısında dansçılarıyla horon tepti. Konseri izlemeye gelenler arasında Ozan Çolakoğlu, Murat Dalkılıç ve Petek Dinçöz de vardı.
GÜLŞEN'İN DANS FİGÜRLERİ VE SAHNE KOSTÜMÜ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ