Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın evinde yapılan aramada, ayakkabı kutularına istiflenmiş halde milyonlarca euro bulundu.
Samanyolu televizyonu medya grup başkanı Hidayet Karaca’nın yatak odasında yedi tane büyük boy kasa ve para sayma makinesi yakalandı.
Fuat Avni’nin Ekrem Dumanlı’ya İsviçre’den kol saati aldığı, Hidayet Karaca’ya da çikolata kutusu içinde dolar balyaları gönderdiği ortaya çıktı.
Pensilvanya’nın kriptolu telefonla Hakan Şükür’ü aradığı ve kısık sesle konuşarak “evdeki paraları sıfırla” dediği, Hakan Şükür’ün “anlamadım hocacığım” dediği, Pensilvanya’nın “çabuk abini, amcanı, enişteni çağır” dediği, Hakan Şükür’ün “sıfırlıyorum sıfırlıyorum hala 30 milyon euro var, hava karardıktan sonra gideyim iki villa daha alayım bari” dediği anlaşıldı.
Sungurlar dizisinde google’dan ayet sallandığı, senaristlerin bu diziyi Urla’daki villalarda yazıp, Çatalca’daki çiftliklerde çektiği tespit edildi.
Fuat Avni’nin oğlunun vakfına, cemaatçi işadamı tarafından anca 10 milyon dolar bağış yapıldığı, Fuat Avni’nin de sinirlenip “kucağa oturturum” dediği belirlendi.
Zaman gazetesiyle Samanyolu televizyonunu satın almak için rüşvet havuzu oluşturulduğu, üçüncü havalimanından sonra, henüz ihalesi yapılmamış olan dördüncü ve beşinci havalimanını da kazanan cemaatçi müteahhidin, gevrek gevrek gülerek, “milletin orasına koyacağız” dediği öne sürüldü.
Gemicikler alan Ekrem Dumanlı’nın şimdi de adacıklar almak istediği, Hidayet Karaca’nın da kendisine haber vermeden kupon arazileri dağıtan TOKİ başkanını fırçaladığı iddia edildi.
Tek Türkiye dizisindeki figüranların maaşlarının ay sonunda verildiği, ancak, orospuyla memurun bahşişinin henüz dizi çekilmeden ödendiği açıklandı.

*

Fuat Avni itiraf etti, ne yaptılarsa “para”lel yapının talimatıyla yaptıklarını, eğer bir hırsızlık varsa, “para”lel yapının da istifa etmesi gerektiğini söyledi.